Fostul director al agentiei de media MEC Romania, Bogdan Prajisteanu, este de azi director comercial al statiilor TV din cadrul Antena Group si al platformelor online si mobile ale acestora, anunta compania. El urmeaza sa "dezvolte politica de vanzari Antena Group intr-o experienta centrata pe nevoile reale ale clientilor".

Bogdan Prajisteanu in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

Bogdan Prajisteanu, citat in comunicatul Antena Group:

  • "Dupa multi ani petrecuti in companii multinationale de media si in scoli de business internationale, am dat curs propunerii Antena Group de a aduce toata aceasta experienta intr-un business de media de anvergura mare, 100% romanesc. Inovatia in producerea de continut relevant, dar si posibilitatea luarii deciziilor majore rapid sunt doua elemente cheie care m-au facut sa raspund afirmativ acestei provocari profesionale care imi intregeste experienta in domeniul marketing-ului si al vanzarilor"

El urmeaza sa coordoneze strategia de vanzari "in vederea integrarii continutului TV, online si mobile si monetizarea lui in consecinta".

Seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, spune despre Prajisteanu: "Bogdan este un profesionist valoros si un nume respectat in industria publicitatii, ca atare ma bucur ca face parte din echipa Antenelor. Avand in vedere experienta sa in media si advertising, Bogdan va putea identifica noi oportunitati si valorifica audienta integrata a grupului. Daca in ultimii ani ne-am concentrat foarte mult pe continut, a sosit momentul sa acordam atentia cuvenita valorificarii acestuia".

Bogdan Prajisteanu a parasit MEC Romania la sfarsitul lui 2013.