Adrian Muraru a fost inlocuit de supleantul sau, Cristian Petcu, in Consiliul de Administratie al TVR, potrivit Mediafax. Tot la Televiziunea publica, miercuri au aparut probleme dupa ce institutia a fost deconectata de la reteaua de telefonie fixa Telekom, dupa cum scrie Paginademedia.ro.

  • Andrei Muraru, numit consilier preidential, s-a retras din Consiliul de Administratie al TVR, fiind inlocuit in aceasta structura de Cristian Petcu, fost secretar de stat in Ministerul Culturii si actual director al Institutului Cultural Roman, potrivit Mediafax. Cristian Petcu era membru supleant al lui Andrei Muraru. El a participat, marti, pentru prima data la o sedinta a CA al TVR. Cei doi fusesera propusi pentru Consiliul de Administratie al Televiziunii publice din partea PNL.
  • TVR a fost deconectata, miercuri, de la reteaua de telefonie fixa Telekom, potrivit Paginademedia.ro. Aceasta il citeaza, pe de o parte, pe presedintele TVR, Stelian Tanase, potrivit caruia "este o problema tehnica temporara. Suntem la zi cu toate platile catre Telekom", iar pe de alta parte pe Liviu Nicolescu, directorul Studiourilor Centrale, potrivit caruia "e o atitudine neprietenoasa a Telekom, dupa ce a pierdut licitatia pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa pentru TVR, in favoarea Orange. Potrivit Paginademedia.ro, situatia afecta in special programele difuzate in direct, la serviciile tehnice gasindu-se solutii provizorii pentru a evita problema la emisiunile de stiri.