Telekom Romania a anuntat vineri ca a introdus doua noi canale TV in grila de programe, respectiv Paramount Channel si Nick Jr., fiind disponibile clientilor de televiziune prin satelit, IPTV si cablu digital. Paramount Channel este inclus in pachetul de baza TV S (30,13 lei/luna), iar Nick Jr. in pachetul TV M (41,29 lei/luna). Operatorul, controlat indirect de Deutsche Telekom, avea peste 1,39 milioane de abonati la serviciile TV (DTH, IPTV si Cablu) la sfarsitul lunii septembrie 2014.

  • "De asemenea, canalele Comedy Central Extra si Nickelodeon figureaza, incepand de astazi, in pachetul de baza TV S, din oferta Telekom Romania. Astfel, clientii Telekom Romania Communications beneficiaza de 3 canale suplimentare in pachetul de baza TV S: Paramount Channel, Comedy Central Extra si Nickelodeon", se arata in comunicatul de presa transmis vineri de operatorul de comunicatii.

Paramount Channel este un canal TV dedicat filmelor de calitate, Comedy Central Extra este dedicat filmelor de comedie, dar si serialelor sau emisiunilor de divertisment. Nick Jr. este un post TV fara reclame, dedicat copiilor, in in timp ce Nickelodeon aduce programe educationale si distractive, dedicate publicului tanar.

Telekom Romania este brandul sub care opereaza in prezent in piata Romtelecom si Cosmote, in urma rebrandingului de aproape 15 milioane euro din toamna anului 2014. In acelasi timp, denumirile legale ale celor doua companii s-au schimbat in Telekom Romania Communications SA (in loc de Romtelecom SA), respectiv Telekom Romania Mobile Communications SA (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA).