CNA a amendat, joi, Pro TV si Antena 1 cu cate 70.000 de lei, Antena Stars cu 50.000 de lei si Kanal D cu 40.000 de lei pentru derapajele din emisiunile tabloid. Tot joi, forul audiovizual a fost informat ca Sorin Oancea a iesit oficial din Grupul Media Camina SRL, firma care detine Radio ZU si Radio Romantic.

  • CNA a amendat, joi, posturile Pro TV, Antena 1, Antena Stars si Kanal D cu suma totala de 230.000 de lei pentru emisiunile de profil tabloid difuzate in perioada mai-decembrie 2014, ce au inclus scene de violenta si limbaj injurios. Antena 1 si Pro TV au fost amendate cu cate 70.000 de lei, Antena Stars - cu 50.000 de lei, iar Kanal D - cu 40.000 de lei. CNA primise 89 de reclamatii ce vizau incalcari ale legislatiei audiovizuale in emisiunile de tip tabloid difuzate de aceste posturi: "La Maruta" (Pro TV), "Acces Direct" si "Un show pacatos" (Antena 1), "Agentul VIP" si "Rai da' buni" (Antena Stars), "Wowbiz" (Kanal D).
  • Tot joi, CNA a fost informat ca Sorin Oancea - actionar si director general B1 TV, fost director general Antena 3 - a iesit oficial din actionariatul Grupul Media Camina SRL, societate care detine Radio Zu si Romantic FM si care face parte din trustul Intact, scrie Mediafax. Potrivit unui document transmis CNA de catre GMC, Sorin oancea detinea 10% din actiunile firmei. Partile sociale detinute de el au fost distribuite intre ceilalti asociati: Camelia Voiculescu (care va detine 44%), Corina Voiculescu (43%), Grupul Industrial Voiculescu si Compania Grivco SA (11%) si Fundatia Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei (2%).