"Astazi, cind justitia a vorbit, televiziunile sa-si aduca aminte ca i-au vindut stiri lui Ridzi", a declarat luni jurnalistul Catalin Tolontan, intr-o interventie la Realitatea TV, intrebat cum comenteaza sentinta in cazul fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi, potrivit gsp.ro.

"Nu vreau sa vorbesc prea mult azi. A vorbit justitia pentru fiecare dintre noi", a spus Tolontan.

"Iar ce am auzit noi din ce a spus justitia este urmatorul lucru: in 2009, trei televiziuni, ProTV, Antena 3 si Realitatea TV i-au vindut stiri Monicai Iacob Ridzi. Strile au fost platite cu bani publici. 11 oameni au fost declarati astazi vinovati, dintre care doi, inclusiv ministrul Monica Iacob Ridzi, merg in inchisoare. Poate ca ar fi cazul ca cei care au vindut stiri sa se gindeasca la ceea ce au facut. Nu va suparati, dar asta a fost tot ce am avut de comentat despre condamnarea fostului ministru al Tineretului si Sportului", a mai spus jurnalistul Gazetei Sporturilor.

Intrebat imediat pe ce isi bazeaza afirmatiile, Tolontan a raspuns: "Ma intrebati pe ce ma bazez, exact cum facea Ridzi acum 6 ani. Ma bazez pe contracte. Asa au vindut televiziunile stirile: pe contracte!".

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitv, luni, de Inalta Curte, la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului, iar fosta ei consiliera Ioana Varsta a primit o pedeapsa tot de 5 ani.

Post by Catalin Tolontan.