Forul audiovizual a acordat, marti, o licenta pentru postul de business Canal 33, la cea de-a cincea solicitare in acest sens facuta de fondatorul publicatiilor The Marketer si Business Woman, Alexandru Raducanu. Tot marti, CNA a acordat o licenta si pentru postul NCN Cluj Napoca, proiect al jurnalistului clujean Liviu Alexa. Iar seful Realitatea Media, Rares Bogdan, a explicat in fata membrilor CNA ca aceasta companie a avut un contract cu Elena Udrea pentru promovarea ei online, nu pe post.

  • Fondatorul publicatiilor The Marketer si Business Woman, Alexandru Raducanu, a primit in sfarsit, marti, licenta audiovizuala pentru un post de business, Canal 33, ce ar urma sa emita in urmatoarele luni, potrivit Mediafax. A fost a cincea solicitare pe care Raducanu a adresat-o in acest sens CNA, primele patru fiind respinse. Potrivit lui Raducanu, desi nu primise inca licenta, "am făcut şi un demers de afiliere la CNN în toamna anului 2014. Acum avem un statut de afiliere la CNN ca şi post de business tematic". El a aratat ca postul va difuza zilnic mai multe jurnale de business şi o serie de emisiuni menite sa contribuie la educatia financiara a populaţiei.
  • Tot marti, CNA a acordat licenta prin retele de comunicatii societatii Pagina Ciudatului SRL, detinuta de jurnalistul clujean Liviu Alexa, pentru postul NCN Cluj Napoca. Potrivit Paginademedia.ro, acest canal va avea un format de principiu tematic informativ, urmand sa emita 24 de ore - 6 ore de program si 18 ore de reluari.
  • Realitatea Media a avut semnat un contract cu Elena Udrea referitor la promovarea ei pe site-ul realitatea.net, dupa cum a spus, marti, la CNA directorul acestei societati, Rares Bogdan, citat de Mediafax. El a fost intrebat de membrul CNA Radu Calin Cristea: "doamna Elena Udrea spunea că a încheiat contracte cu mai multe televiziuni, iar singura nominalizată era Realitatea TV, vorbindu-se de un contract în valoare de 20.000 de lei. A existat un asemenea contract? Dacă da, cum s-a exprimat el în mod concret în emisiunile dumneavoastră?". Bogdan a spus că Udrea a avut un singur contract cu Realitatea Media, care a fost legat de site-ul realitatea.net: "Este singurul contract. A cumpărat de la bannere până la (spaţiul de, n.r.) jos după articole, până la articole notate cu "P". Nu a avut legătură (contractul, n.r.) cu Realitatea TV".