Directorul de creatie al BBC, Alan Yentob, a declarat ca nu exclude o posibila revenire a lui Clarkson in echipa postului in viitor. "Bineinteles ca nu exlud aceasta varianta, dar acum nu se pune problema", a afirmat acesta.

Jeremy ClarksonFoto: YouTube

Yentob a spus ca decizia de a-l concedia pe Clarkson a fost corecta, dar cu toate acestea "este o zi trista".

In plus, directorul de creatie a precizat ca ar fi o dezamagire daca ceilalti prezentatori si-ar da demisia, dar este de parere ca emisiunea va continua.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May au lucrat impreuna la emisiunea Top Gear inca din 2003.

Momentan, BBC nu a facut precizari referitoare la viitorul celorlalti doi colegi ai lui Clarkson.

Yentob a recunoscut ca "este perfect natural" ca prezenatatorii sa aiba rezerve cu privire la viitorul emisiunii: "Sunt o echipa, au lucrat impreuna pentru foarte mult timp, sunt foarte apropiati".

"E sfarsitul trist al unei ere. Suntem toti trei idioti in felul nostru, dar a fost o experienta incredibila", a scris Hammond pe Twitter.

Seful BBC, Lord Hall, a confirmat ca Jeremy Clarkson nu va mai realiza emisiunea Top Gear, ca urmare a altercatiei pe care controversatul realizator a avut-o cu producatorul emisiunii. Motivul tine de "un atac fizic si verbal neprovocat", spune directorul general BBC care adauga ca intelege faptul ca opinia publica este impartita in doua tabere, insa lucrurile au mers mult prea departe de aceasta data si limita decentei a fost depasita.