Emisiunea Pro TV "Lectii de viata", care a inregistrat audiente mult sub asteptari in primele doua editii, de luni si marti, tragand in jos si audienta Stirilor de la ora 19.00, va fi mutata din intervalul orar 18-19.00, potrivit informatiilor HotNews.ro.

UPDATE Din informatiile HotNews.ro, schimbarea va avea loc incepand de maine, 2 aprilie. O varianta de lucru, ce ar putea fi la randul sau schimbata, este ca Maruta sa revina pe vechiul sau interval, iar "Lectii de viata" sa fie difuzat de la 16.00.

Emisiunea, similara altor productii de tip "fake reality", gen consacrat la Kanal D sau Prima TV, a avut audiente foarte mici la Pro TV in primele doua editii, postul fiind depasit in intervalul de difuzare de Antena 1 si, la nivel urban, de Acasa TV.

Potrivit cifrelor prezentate de Paginademedia.ro, editia de ieri a avut audienta chiar mai mica decat cea de luni, Pro TV inregistrand in intervalul respectiv o audienta la jumatate fata de Antena 1 in intervalul respectiv. Aceeasi sursa scrie ca, ieri, si Stirile Pro TV, desi "au furat startul cu patru minute", au fost depasite la nivel national de serialul turcesc "Puterea destinului", difuzat de Acasa TV, dar, spre deosebire de ziua de luni, au fost lider de audienta la nivel urban.