Jurnalistul Catalin Prisacariu a anuntat, pe blogul sau, ca emisiunea pe care o realiza la B1 Tv a fost scoasa de conducerea postului de televiziune. "Vineri, la finalul emisiunii, am spus ca . Ieri, adica simbata, pe seara, conducerea postului m-a informat ca nu ne revedem luni. Nici de la 19:00, nici de la alta ora. Si nici in vreo alta zi. Emisiunea mea, deci, a fost scoasa de pe post", scrie Catalin Prisacariu in anuntul postat pe blog.

  • UPDATE De asemenea, emisiunea Sorinei Matei nu mai apare in grila, scrie Reportervirtual.ro. Luni dimineata, nu era limpede care e situatia jurnalistei la B1.

"Singurul motiv invocat: situatia financiara precara a postului. Daca va intrebati cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat simbata seara, nu pot decit sa ridic din umeri si sa imi imaginez ca, poate, fix atunci, simbata seara, departamentul contabil al postului a incheiat o munca extenuanta la un raport de audit care a aratat cit de grava e problema. Dar adevarul e ca habar n-am. Asadar, relatia mea cu B1 TV se incheie aici, dupa o colaborare de aproape doi ani si jumatate si vreo cinci sute de ore de emisie. Sper ca scoaterea mea de pe post sa fie suficienta pentru ca B1 sa se salveze de la faliment, ii urez succes conducerii postului in acest titanic demers", adauga jurnalistul.

"P.S. In caz ca va intrebati daca postul mi-a propus sa ramin sa-mi fac emisiunea, dar pe bani mai putini (nu ca ar fi fost multi, oricum, in ultimul an si jumatate am experimentat trei taieri de venituri) sau chiar gratis, raspunsul este , nu mi-a propus nimeni asa ceva. Dar eu as fi acceptat sa muncesc pe si mai putini bani decit in octombrie 2012 (cind a inceput colaborarea cu B1) sau chiar voluntar? Habar n-am, nu m-a intrebat nimeni. De fapt, am habar: nu as fi muncit gratis. Dar faptul ca postul nu a fost dispus nici sa mimeze o negociere arata ca scopul era unul precis. Colaborez inca la revista Kamikaze si la cotidianul Romania libera, deci voi fi de gasit acolo cu texte. Cit despre tv, habar n-am daca, in viitor, voi mai avea vreo colaborare cu vreun post", incheie Catalin Prisacariu.