Radioul public a incheiat 2014 cu un profit net de peste 7 milioane de lei, iar veniturile s-au ridicat la circa 415 milioane de lei, potrivit raportului de activitate aprobat recent, citat de Mediafax. Acum, SRR intentioneaza sa promoveze principalul sau post, Romania Actualitati, cu o suma estimata la 180.000 de euro.

Potrivit agentiei de presa, o hotarire CA arata ca, in anul financiar 2014, Radioul public a avut un profit net de 7,02 milioane de lei, cheltuieli de 415,22 milioane de lei si cheltuieli totale de 406,41 milioane de lei.

Din profitul net inregistrat, 746,117 lei sunt alocati pentru participarea salariatilor la profit, iar 5,32 milioane de lei pentru alte rezerve, ce vor constitui surse proprii de finantare.

SRR inregistreaza profit din 2007.

Mediafax scrie, separat, ca Radioul public intentioneaza sa promoveze principalul sau canal, Radio Romania Actualitati, cu o suma estimata la 180.000 de euro (exclusiv TVA), potrivit unei hotarari a CA. In acest sens, a fost aprobata initierea unei achizitii publice pentru atribuirea unui contract de furnizare a serviciilor de promovare. SRR vrea sa cumpere servicii de promovare outdoor, pentru o perioada de cinci saptamani, in cursul acestui an. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.