O societate controlata de omul de afaceri Mohammad Murad a primit, marti, licenta pentru o noua televiziune de business, Money News, ce preia partial echipa defunctului The Money Channel. Iar CNA a acceptat ca posturile de radio Kiss FM si Magic FM sa nu mai difuzeze program local in localitatile mici si sa-l reduca in restul oraselor unde emit.

  • CNA a aprobat, marti, licenta pentru o noua televiziune de business, Money News, controlata de omul de afaceri Mohammad Murad, televiziune ce preia o parte din echipa postului The Money Channel, inchis saptamana trecuta. Potrivit Mediafax, licenta a fost acordata societatii M&M Channel SRL din Bucuresti, ce-i are ca asociati pe Trimf Construct SA (90%, societate detinuta de Mohammad Murad) si Mihaela-Anca Basarab (10%). Money News va difuza programe de informare (57,6%), educativ-culturale (21,4%), divertisment (1%), publicitate (18%) si teleshopping (2%). Proiectul este coordonat de Daniel Apostol, potrivit caruia postul va emite in cateva saptamani.
  • Posturile de radio Kiss FM si Magic FM nu vor mai difuza program local in localitatile cu mai putin de 50.000 de locuitori si reduc programul local in restul oraselor unde emit, potrivit unei decizii CNA de marti, scrie Mediafax. Consiliul a analizat mai multe solicitari depuse de compania care detine licentele, AG Radio Holding SRL, pentru prelungirea cu noua ani a mai multor licente audiovizuale si modificarea altora, in sensul reducerii programului local. Mediafax il citeaza pe membrul CNA Gabriel Tufeanu, care a atras atentia ca societatea AG Radio Holding nu doreste sa ia o licenta nationala pentru Kiss FM deoarece doreste sa poata difuza in continuare publicitate locala, pe baza licentelor locale prin care functioneaza aceasta retea radio. Gabriel Tufeanu a fost singurul membru al Consiliului care a votat impotriva modificarii structurii de programe pentru licentele respective.