Compania tipografica Infopress Group, care in prezent lucreaza in special pentru clienti internationali, a marcat zilele trecute 25 de ani de la infiintare. Infopress a fost infiintata in 1990, ocupandu-se atunci cu tiparirea ziarului local din Odorheiu Secuiesc.

Miguel Peralta - GED CapitalFoto: Infopress Group

Potrivit unui comunicat de presa, pe 7 mai compania a marcat cele doua decenii si jumatate de la lansare printr-un eveniment al portilor deschise la Odorheiu Secuiesc, ce a inclus un simpozion pe tema "Tiparul in Secolul 21" si un concert de jazz sustinut de Harry Tavitian.

Compania detinuta de fondul de investitii GED Capital e specializata, in prezent, in tiparirea revistelor si publicatiilor comerciale de mare tiraj. Potrivit comunicatului de presa, 65% din cifra sa de afaceri e generata de clienti multinationali din 14 tari - editori si retaileri.

Compania are 350 de angajati, iar Miguel Peralta, presedinte Infopress si operating partner al GED Capital, declara ca societatea a avut in 2014 o cifra de afaceri de 27,6 milioane euro, iar in 2015 se asteapta sa atinga 32 milioane de euro.