"In emisiunea de joi, avandu-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit doua strigaturi din folclorul urban", sustine Mihai Gadea pe pagina sa de Facebook, realizatorul adaugand ca regreta daca a afectat sensibilitatea lui Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu am avut intentia de a aduce pe nimeni in ringul unei lupte pe care stiti bine ca am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica si vreau sa ii asigur ca pretuirea ce le-o port m-a determinat sa adresez invitatiile catre domnii Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeti ai emisiunii pe care o realizez. Alaturi de cele doua formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu si ocazia de a transmite publicului din Romania indemnul de a veni la concertul sau din Bucuresti", a scris Mihai Gadea pe site-ul de socializare sambata seara.

Julio Iglesias Junior nu a spus "Jos Basescu!" in cunostinta de cauza, precizeaza managementul cantaretului spaniol intr-un comunicat remis vineri presei, explicand ca, atunci "cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna "Jos Basescu!", in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori".