Reprezentanta lui Julio Iglesias in Romania a sesizat CNA in legatura cu emisiunea de joi seara a lui Mihai Gadea, in care realizatorul Antenei 3 l-a pus pe Julio Iglesias Jr. sa spuna "Jos Basescu" si "Antena 3 e aici". Gabriela Ristea, care pana acum l-a reprezentat pe Julio Iglesias Sr. in relatia cu presa, iar saptamana trecuta s-a ocupat si de vizita Juniorului, a mai precizat pentru HotNews.ro ca "noi am cerut inlaturarea inregistrarilor" online cu secventa din Sinteza Zilei. Motivul a fost ca imaginile sa nu fie folosite pe viitor si sa fie evitata "ocazia unor interpretari eronate".

HotNews.roFoto: Hotnews

Gabriela Ristea a spus ca a transmis CNA ca artistul "nu a spus Jos Basescu in cunostinta de cauza", el crezand ca e o formula de ramas bun. Potrivit reprezentantei lui Iglesias, sesizarea catre CNA a reluat toate informatiile si punctele de vedere incluse in comunicatul de presa de vineri, in care se arata ca artisul a fost indus in eroare in mod voit de prezentatorul Sinteza Zilei - vezi comunicatul aici.

  • La sfarsitul saptamanii trecute, Mihai Gadea a publicat pe Facebook un mesaj in care afirma ca "regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias" si ca ar fi folosit strigaturi din folclorul urban" - detalii aici

Potrivit Paginademedia.ro, pana luni CNA primise 16 sesizari din partea telespectatorilor, in legatura cu emisiunea Sinteza Zilei de joi.

Gabriela Ristea a precizat ca ea l-a reprezentat pe Julio Iglesias Sr., ca PR pentru Romania, timp de opt ani, dar in acest moment "am incheiat colaborarea", ea urmand sa plece in Spania.