Itsy Bitsy FM ii invita pe copii si pe parinti de 1 Iunie, incepand cu ora 17:00, in Parcul Oraselul Copiilor sa coloreze impreuna trei animale uriase realizate special pentru aceasta sarbatoare: o girafa, un elefant si o camila. Pe scena din parc vor canta si vor dansa peste 150 de copii din trupe precum Amicii, Contrapunct, Fargolino, invitatul special al evenimentului fiind Nicu Alifantis.

1 Iunie in Oraselul CopiilorFoto: Itsy Bitsy

Potrivit unui comunicat transmis de postul de radio, sunt asteptati in parc, la eveniment, peste 15.000 de persoane, cre vor fi intampinate cu muzica, dansuri, jocuri, personaje preferate si premii.

Pe scena din Parcul Oraselul Copiilor vor canta si vor dansa peste 150 de copii din trupele Amicii, Contrapunct, Fargolino, Liliput, Miniton, Rogvaiv, Instinct Dance din Bucuresti si All Stars Slobozia. Alaturi de ei va canta si invitatul special, Nicu Alifantis. Cantecele lui dedicate copiilor sunt de pe proaspat lansatul album cu muzica pentru copii, "Sotron".

Gazdele evenimentului vor fi realizatorii matinalului, Luiza si Mario. Pentru pasionatii de gadgeturi, va veni pe scena realizatorul TV George Buhnici.

"Pentru noi, ziua de 1 Iunie este momentul mult asteptat al fiecarui an, de 10 ani incoace. Este sarbatoarea care ne ofera prilejul sa intram in contact vizual cu prietenii radioului, sa ne incarcam bratele de imbratisari si inimile de bucuria noastra de a darui si a lor de a primi. E o energie asa minunata in intalnirea aceasta intre echipa Itsy Bitsy si ascultatorii sai, incat ne tine un an intreg!", a declarat directorul general al postului Nadia Tataru.

La eveniment sunt asteptate si vedete din lumea artistica si media, impreuna cu copiii lor. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4.

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.