Ruby, Delia, Elena Gheorghe, Shift, Randi si Adda sunt doar cativa dintre artistii care vor urca pe scena clubului BOA (Beat of Angels) din Bucuresti, joi, 11 iunie 2015, de la 19.30, in cadrul "Viral Music Night", petrecerea si spectacolul care incheie prima zi de ICEEfest 2015.

Viral Music NightFoto: ICEEfest

Delia a adunat peste 22 de milioane de vizualizari pentru piesa ￯Pe aripi de vant, doar pe Youtube

Artistii de mai sus vor canta cele mai cunoscute piese ale lor, devenit adevarate virale pe YouTube in ultimul an (impreuna, cele mai cunoscute piese ale lor au peste 100 de milioane de vizualizari), iar Sergiu si Andrei de la KISS FM dar si Nelu si Micutu - care au lansat super-hitul YouTube "Cine e grasuta mea?" vor asigura doza obligatorie de umor.

Micutu si Nelu au adunat peste 5,2 milioane de vizualizari cu parodia lor "Cine e grasuta mea"

"Viral Music Night" va fi prezentat de actorul si standup-comedianul britanic Jeff Leach si se va incheia cu un recital live al trupei FreeStay, al carei solist este Florin Ristei, si cu un mix al DJ-itei romance stabilita in SUA, Bianca Linta.

În plus, este posibil ca la un moment dat din boxe să răsune chiar și ”Ca o apă cristalină”, melodia lui Cristi din Banat care a făcut senzație pe internet în 2015.

“Viral Music Night va fi un show care se adreseaza celor care au mult umor care si nu sunt dominati de ipocrizie. Internet nu inseamna doar jazz si muzica simfonica, ci si hituri de toate felurile si de toate culorile si chiar si muzica maselor. Ne vom amuza dar vom si analiza fenomenul, cat se poate de serios”, explica organizatorii.

De asemenea, în cadrul ”Viral Music Night”, va avea loc și decernarea IAB MIXX Awards Romania, care recompensează cele mai bune campanii de publicitate sau PR în social media și nu numai dar si Viral Music Awards, oferite de casa de productie CAT Music artistilor sai care au performat si online in ultimul an.

Bilete in numar limitat doar la show se gasesc si pe IaBilet.ro - iar accesul este liber pentru cei care au deja bilet la ICEEfest.