Corina Vintan, CEO-ul companiei de relatii publice si Public Affairs Links Associates, crede ca cei mai importanti ani ai sai sunt cei 25 petrecuti in comunicare. Ea a declarat ca cea mai mare realizare a celor 25 de ani de comunicare a fost afilierea companiei sale, Links Associates, la cea mai mare retea de PR din lume, Edelman.

Echipa Links AssociatesFoto: Links Associates

“Asa cum am mai spus, Edelman este pentru mine standardul in PR. Afilierea Links la Edelman a insemnat recunoastere, noi oportunitati si cel mai frumos cadou pe care il puteam primi, insa a adus si nevoia de schimbare a companiei” a subliniat Corina Vintan.

“Am 25 de ani de comunicare, timp in care am fost in prima linie a acestei industrii si martora unor schimbari fundamentale in acest domeniu. Daca in urma cu 10 ani totul in comunicare era despre planificare si strategie, astazi totul este despre spontaneitate, creativitate si folosirea eficienta a resurselor. Tehnologia a schimbat lumea comunicarii. Si a schimbat nu doar modul in care faceam anumite lucruri, ci ne-a schimbat ca oameni si comunicatori”, a precizat Corina Vintan.

Astfel, compania care este valoroasa si recunoscuta in primul rand pentru serviciile sale de Public Affairs, comunicare de criza si comunicare corporate, isi propune sa castige noi clienti din sectorul de consumer.

Pentru acest obiectiv, compania va avea o noua divizie, Links Share, care va asigura comunicarea online pentru toti clientii sai.

“Intr-o lume in care credibilitatea si notorietatea companiilor si a brandurilor nu se mai construiesc prin numarul de aparitii sau prin suporteri faimosi, ci prin interactiunea directa cu consumatorul, share-ul, tweeturile, upload-urile si post-urile sunt noile instrumente ale comunicatorilor. Ele sterg granita dintre companii si clientii lor, punandu-i in dialog direct. Noua noastra divizie, Links Share, ajuta companiile ca acest dialog sa fie unul cat mai eficient si constructiv”, a aratat CEO-ul Links Associates.

Links Share, divizia de online a Links Associates, va fi condusa de Oana Dobre Dimofte, fost jurnalist si moderator TV, specializata in politica interna si zone de conflict. In ultimii ani, Oana a schimbat baricada, trecand in mediul online unde spune povesti pentru brand-uri si companii.

La 50 de ani, Corina Vintan spune ca implinirea unei varste rotunde nu se mai simte ca un prag: “50 este noul 40, asa cum 40 este noul 30. Imi iubesc corpul si creierul si inca simt din plin acel cocktail de neastampar, curiozitate si nerabdare care m-au facut sa imbratisez viata cu entuziasm. Sophia Loren spunea ca tot ceea ce vedeti se datoreaza spaghetelor. Recunosc ca le-am incercat si eu pe post de elixir al tineretii, insa la mine au sfarsit prin cateva parti nedorite ale corpului. Ma mentin insa in forma “consumand” oameni si legaturi. Agenda mea telefonica este ca un mic glob pamantesc unde se regasesc numele elitelor media, politice si de business din Europa, SUA, Asia sau Africa. Orice zi a mea este un lung sir de intalniri care ma tonifica, ma inspira si ma tin atenta la ceea ce conteaza. Sunt omul care conecteaza oameni, indiferent de locul sau contextul social si profesional in care sunt ei. Cand din aceste intalniri alti semeni isi regasesc sanatatea, bucuria, sensul, simt ca viata este plina de oportunitati, generozitate si speranta. Tot aceasta pasiune a mea de a face legaturi intre oameni a dat si numele business-ului meu, Links”.