Fostul membru CNA Cristina Trepcea a intrat in echipa Itsy Bitsy FM, unde realizeaza emisiunea "Psihotaclale", difuzata in direct, incepand din 3 septembrie, in fiecare joi, intre orele 21.30 si 23.00, si "Meditatii pentru parinti", un program inregistrat si transmis zilnic la acest post de radio.

Odata cu noul an scolar, emisiunile de parenting de la Itsy Bitsy FM sunt realizate de Cristina Trepcea. Dupa ani de zile in care s-a impartit intre rolul de membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA) si activitatea de consiliere ca psiholog si trainer in programe educationale, Cristina Trepcea a ales sa deschida acum un dialog cu ascultatorii maturi de la Itsy Bitsy FM, informeaza postul de radio, intr-un comunicat de presa citat de Mediafax.

"Am vazut in ce masura si cu ce efect sunt modelati copiii nostri de ecranele electronice si cat de mare este singuratatea celui care nu este insotit de parinti prin lumea virtuala. Si am vazut cat de secreta este disperarea parintilor si a educatorilor in fata provocarilor unei noi generatii care seamana prea putin cu a lor si care parca vorbesc o limba straina. Si pot sa spun ca cel mai important lucru pe care l-am invatat este sa invat in fiecare zi... de la copii si de la parinti, de la cei care au curajul sa ceara ajutor si de la cei care cauta sa il ofere. Vreau sa impartasesc din experienta mea cu publicul minunat al Itsy Bitsy", spune Cristina Trepcea, noua realizatoare a Itsy Bitsy FM.

Potrivit sursei citate, stiind din experienta ei de mama ca adesea rolul de parinte aduce provocari mari, Cristina Trepcea a gasit formula prin care sa fie de ajutor mai multor parinti cu noua emisiune radio "Psihotaclale". Pentru ca parintii au nevoie de ascultare mai mult decat de concepte sofisticate, iar invatarea adevarata se face cu povesti de viata ce activeaza emotii puternice, Cristina Trepcea deschide calea undelor tuturor ascultatorilor care s-au simtit macar o data depasiti in relatia cu copilul, care au gasit in timp solutii la probleme de familie, ce pot inspira si pe altii, mai spune Itsy Bitsy FM.

"<> este o emisiune unica in peisajul media romanesc si vine sa implineasca o nevoie reala a parintilor, dandu-le o mana de ajutor. De mult timp ne-am dorit sa avem o asemenea emisiune interactiva si acum am gasit omul potrivit care sa o realizeze, in persoana Cristinei Trepcea - jurnalist, psiholog si mama. Promitem sa abordam subiecte grele precum rusinea, vinovatia, sexul, moartea si altele, care fac si ele parte din viata. Sub protectia anonimatului si intr-un cadru prietenos, parintii pot vorbi fara perdea despre ceea ce ii preocupa cu adevarat in relatia cu cei mici", spune Nadia Tataru, director general al Itsy Bitsy FM.

Incepand din 3 septembrie, in fiecare seara de joi, intre 21.30 si 23.00, la emisiunea "Psihotaclale", Cristina Trepcea asteapta telefonul ascultatorilor la 0725.300.700. Parintii pot pastra legatura cu realizatoarea, pot pune intrebari si pot povesti framantarile si experientele lor si in scris la cristina@itsybitsy.ro sau pe www.itsybitsy.ro.

Totodata, Cristina Trepcea aduce la Itsy Bitsy FM, zilnic, in timpul saptamanii, intre 16.00 si 16.30 si, in reluare, de la 22.00 la 22.30, cate un specialist de marca in emisiunea "Meditatii pentru parinti", pe care de asemenea o realizeaza la acest post de radio. Emisiunea este inregistrata, iar joi seara nu este difuzata reluarea acesteia, avand in vedere ca intre orele 21.30 - 23.00 este transmisa in direct "Psihotaclale", tot cu Cristina Trepcea.

Cristina Trepcea a urmat studii de stiinte politice si psihologie in Romania si studii de jurnalism in SUA si Irlanda. A fost jurnalist de radio, redactor la Pro TV, membru CNA timp de 12 ani, consilier in comunicare si de 14 ani ofera suport ca trainer de parenting si psiholog copiilor, adolescentilor, parintilor si celor pasionati de dezvoltarea lor personala.

Odata cu lansare grilei de programe pentru aceasta toamna a Itsy Bitsy FM, postul de radio a anuntat si o noua imagine pentru starurile postului, una moderna si pe gustul copiilor si parintilor din prezent si adaptat identitatii de brand a statiei, care vorbeste despre "Bucurie in familie".

Schimbarea imaginii lui Itsy si a lui Bitsy a fost realizata cu sprijinul GO Studio, divizia de business a GMP Group, specializata in design grafic si branding, care a creat si identitatea noua de brand Itsy Bitsy, in urma cu un an.

"Am investigat diverse posibilitati grafice, dar ne-am bucurat cand ne-a venit ideea sa facem personaje modelate manual din fimo, inspirati fiind de animatiile de succes <> sau <>. Acum avem o gramada de posibilitati pentru a crea un univers viu si divers pentru eroii Itsy si Bitsy", spune Bogdan Stanciu, Head of design GO Studio.

Brandul Itsy Bitsy include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, Itsy Bitsy FM, site-ul www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie.

Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy a inceput sa emita pe 6 decembrie 2005. Itsy Bitsy este detinut de societatea On Air Studio SRL, ai carei actionari sunt Nadia Tataru (90%) si Felix Tataru (10%), proprietarul agentiei de publicitate GMP.