Itsy Bitsy FM, post de radio pentru copii si parinti, anunta lansarea unei emisiuni dedicata femeilor, intitulata "Lejer pe tocuri" si realizata de Ruxandra Rusan, o jurnalista cu o experienta de 18 ani in presa scrisa si TV.

Ruxandra RusanFoto: Itsy Bitsy

"Sa stai lejer pe tocuri este la fel de provocator ca a fi relaxata in viata de mama, de gospodina, de sotie, de angajata etc. Stiu ca nu este usor sa vrei sa le faci pe toate bine si sa iti mai ramana si timp pentru tine, dar caut mereu solutii si le impartasesc cu drag cu voi pe frecventa Itsy Bitsy FM", declara realizatoarea Ruxandra Rusan, care este mama unui baiat de 9 ani .

Emisiunea contine muzica, tips-uri de sanatate, frumusete si parenting si este difuzata de luni pana vineri, in spatiul orar 9:00 - 12:00.

In luna octombrie, emisiunea va oferi zilnic un abonament medical la o clinica privata, valabil pentru o mama si copilul ei, timp de un an de zile, valoarea totala a premiilor fiind de 22.500 lei.

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.