Jurnalistul Christian Sabbagh nu va mai prezenta principalul buletin de stiri al Kanal D, difuzat de luni pana vineri, de la ora 19:00, urmand sa realizeze o emisiune de investigatie la aceeasi televiziune, informeaza Mediafax.

Christian SabbaghFoto: Kanal D

Un anunt in acest sens a fost facut de Christian Sabbagh, vineri seara, la finalul emisiunii "Stirile Kanal D".

"Din 2010, intru in fiecare seara, cu exceptia weekendului, in casele dumneavoastra si va multumesc pentru atentia pe care mi-ati acordat-o. Acum pregatesc insa o noua emisiune, cum n-ati mai vazut la televiziunile din Romania. Voi prezenta cazuri extrem de importante, imagini spectaculoase in premiera, ma voi implica in actiuni riscante si voi incerca sa-i ajut pe toti cei care sunt terorizati, inselati si mintiti de toate aceste rele care ameninta sa puna stapanire pe noi si pe Romania. Pentru un proiect de o asemenea anvergura, asa cum este 'Sabbagh in actiune', este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Patruleasa imi va lua locul la principalul jurnal al zilei", le-a transmis Christian Sabbagh telespectatorilor, precizand ca va continua sa apara la "Stirile Kanal D", in weekend.

Christian Sabbagh a prezentat principalul jurnal de stiri al Kanal D din mai 2010, dupa ce Dana Razboiu a decis sa incheie colaborarea cu televiziunea Kanal D, unde timp de trei ani si jumatate ea a prezentat aceasta emisiune.

Christian Sabbagh a prezentat aceasta emisiune de stiri a Kanal D, difuzata de luni pana vineri, de la ora 19:00, in timp ce Simona Patruleasa a prezentat Stirile de weekend, difuzate la Kanal D, sambata si duminica, de la ora 19.00.

Inainte de a incepe colaborarea cu televiziunea Kanal D, Christian Sabbagh a prezentat emisiunea "Politia in actiune", la Prima TV. Totodata, el a fost corespondent de razboi si jurnalist acreditat de Ministerul de Interne.

Televiziunea Kanal D este operata de trustul Dogan Media International, subsidiara a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piata de media din Turcia. Dogan a intrat pe piata de televiziune din Romania in ianuarie 2007, cand televiziunea Kanal D a primit licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului.