Aproape tot orasul Navodari a ramas duminica seara fara cablu, iar postul de televiziune Antena 3 il acuza pe primarul orasului, Nicolae Matei, ca ar fi ordonat sa se taie cablul TV pentru ca oamenii sa nu vada ancheta "In Premiera", care incepea la ora 21.00, si care avea ca subiect tabara din Navodari, ajunsa o ruina, scrie Pagina de Media.

Din informatiile Paginademedia.ro, duminica seara, in jurul orei 20.30, patru din cele cinci companii de cablu din Navodari au ramas fara semnal dupa ce reteaua de fibra optica a fost taiata. Afectati au fost RCS, UPC, Canal S si InterSat, ambele din Constanta. NextGen nu a fost afectat de avarie intrucat cablurile acestei companii sunt ingropate.

Contactat de Antena 3, primarul din Navodari a inchis initial telefonul cand a auzit despre ce este vorba.

Alex Nedea, cel care a realizat ancheta despre tabara Navodari, a explicat: "Noi avem emisiunea la 9 seara. La 7, am primit un telefon din Navodari si mi s-a spus ca, din surse sigure, primarul urmeaza sa taie cablul in tot orasul. Parea o gluma. Nu credeam ca exista o mica Coreea de Nord in Romania. Adica sa fie cineva in stare sa taie cablul intr-un oras intreg. Nu am crezut, dar la ora 9 fara 10 oamenii m-au sunat din nou disperati ca nu pot sa vada emisia in Navodari. Si am inceput sa sun si eu mai mai multe persoane diferite care nu aveau legatura unul cu celalalt, care erau la companii de cablu diferite, si toti spuneau 'da, domnule, nu mai vad nimic la televizor, sunt purici sau un ceas. Atunci banuiala mea a inceput sa prinda contur, ca cineva chiar a taiat cablul in Navodari'.