Catalin Striblea si-a intrerupt amiabil contractul cu B1 TV, au declarat pentru HotNews.ro surse din B1 TV. Realizatorul TV a lipsit ieri de pe post, dupa ce in cursul zilei prezentase la CNA proiectul pentru un post de radio al ziarului Adevarul, dupa cum a relatat Paginademedia.

Catalin StribleaFoto: Facebook.com/catalin.striblea

Contractul lui Striblea cu B1 TV expira in luna ianuarie 2016.

Striblea (fost BBC, fost coordonator al Realitatea FM si realizator la Romania TV) a prezentat marti, la CNA, impreuna cu jurnalistul Teodor Tita, proiectul radio Adevarul Live FM - un parteneriat cu ziarul Adevarul, condus de Cristian Burci.

Striblea, Tita si Adevarul incearca astfel sa obtina de la CNA una din cele doua licentele radio scoase la licitatie. In competitie a intrat si B1 TV cu o cerere pentru un post de radio care sa retransmita emisia postului de televiziune.

Proiectul va avea o investitie de 42.500 de euro, potrivit proiectului depus la CNA si citat de Paginademedia.ro. Catalin Striblea a spus in audierea de la CNA se va ocupa de partea de matinal, insa nu a precizat ce functie va avea in cadrul societatii, iar Teodor Tita ar fi redactor-sef.