Itsy Bitsy FM aniverseaza, pe 6 decembrie, zece ani de radio. In cei zece ani de activitate, Itsy Bitsy a avansat de la un post de radio si o echipa de realizatori de programe, la o mare comunitate, in care se regasesc parinti si copii, specialisti dar si diferite personalitati.

Itsy Bitsy FM, la 10 ani de emisieFoto: Itsy Bitsy

"Itsy Bitsy FM inseamna acum mai mult decit un radio si echipa care realizeaza programele zi de zi. Acum, Itsy Bitsy FM inseamna o mare familie, o comunitate de parinti si copii ascultatori, de specialisti si de personalitati care sustin actiunile benefice pentru familiile cu copii. Radioul a adunat in timp oameni frumosi si implicati, care prin tot ceea ce fac seamana stare de bine printre parinti si copii si pastreaza viu spiritului copilariei", anunta postul de radio intr-un comunicat de presa.

Cu aceasta ocazie, numerosi cantareti precum Alina Sorescu, Calin Goia, Dana Nalbaru, Daniel Iordachioaie, Margareta Paslaru, Monica Anghel, Nicu Alifantis, Oana Sirbu, Smiley, au transmia mesaje de apreciere atat pentru ascultatori, cat si pentru echipa.

"De 10 ani avem bucuria sa strangem in jurul Itsy Bitsy o adevarata comunitate de oameni frumosi si implicati: artisti, jurnalisi, specialisti in parenting, educatie si comunicare, medici, sportivi, ONG-uri. Le multumesc pe aceasta cale si ma bucur ca impreuna am facut ca lucrurile benefice pentru copii sa se intample. Le multumesc si ascultatorilor mari si mici pentru care noi existam, pentru exemplul personal care inspira si pentru acesti ani frumosi in care am fost impreuna", declara Nadia Tataru, fondator Itsy Bitsy FM.

ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, site-ul www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.