Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al wall-street.ro, a fost numit secretar de stat la ministerul Economiei, anunta jurnalistul pe blogul sau.

Claudiu VrinceanuFoto: blog personal

"Am acceptat propunerea ministrului Costin Borc si incep cu incredere activitatea in Minister. Concis, activitatea va insemna inlesnirea dialogului dintre mediul public si comunitatea de business, dezvoltarea de programe pentru IMM-uri, initierea de strategii pentru dezvoltarea mediului de afaceri", declara Vrinceanu.

Cum isi argumenteaza Vrinceanu decizia:

1. Ma identific cu viziunea ministrului Costin Borc. Propunerea lui a fost onoranta si convingatoare pentru a ma decide sa ies din zona de confort si sa ma implic mai mult.

2. Imi doresc sa traim intr-o Romanie inovatoare si mult mai antreprenoriala. In acest sens, cred ca o mai buna guvernare in viitor va depinde si de actiunile Guvernului Dacian Ciolos din urmatorul an.

3. Am in jurul meu multi tineri care vor sa fie prosperi prin proiecte antreprenoriale autentice. Sunt convins ca pot sa contribui cel putin la fel de bine (poate chiar mai intens) in Guvern decat pana acum, in media si comunicare, pentru a stimula ascultarea vocii intreprinzatorilor si pentru a continua un dialog cu mediul de business si, in mod particular, cu IMM-urile.

4. Vreau sa pun umarul in continuare, din alta pozitie, la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial romanesc in care IMM-urile locale sa creasca si sa se finanteze prin perspectiva pietei si datorita inovatiei.