Revelionul lui Dan Negru, al 16-lea consecutiv prezentat de omul de televiziune, a inregistrat cea mai mare audienta in noaptea de Anul Nou, la mare distanta fata de celelalte posturi TV. Programul difuzat de Antena 1 in noaptea de Revelion a inregistrat o audienta de zece ori mai mare fata de principalul concurent, Pro Tv, scriePaginademedia.ro.

Dan NegruFoto: Antena 1

Pro TV nu a avut program special de Revelion, difuznd doar filme, si a fost, la nivel national si la orase, pe pozitia a sasea in top. Pro TV a stat mai bine pe targetul comercial, unde a fost pe locul al treilea.

Recordul anterior al diferentei dintre Antena 1 si Pro TV a fost anul trecut, cand cifrele de la Revelionul lui Negru au fost de sase ori mai mari.

Topul noptii dintre ani 2015-2016 a avut pe prima pozitie Revelionul Starurilor, de pe Antena 1, la mare diferenta de celelalte posturi. Pe toate targeturile, locul doi a fost al programului special al Kanal D, filmat in platoul WowBiz. Postul public a fost pe pozitia a treia la nivel national si la orase si pe locul patru pe targetul comercial.

Locuri bune pentru National TV (cinci la orase si pe targetul comercial) si pentru Romania TV (singurul post de stiri cu program special, axat pe muzica populara). Romania TV a fost pe locul patru la orase si cinci la nivel national.

Ca in fiecare an, a intrat in top si Etno TV - locul patru la nivel national.