Al saselea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 24 aprilie, au anuntat, joi, reprezentantii postului HBO, la o conferinta de presa organizata de Television Critics Association in orasul californian Pasadena, informeaza variety.com, preluat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Desi sunt cunoscute foarte putine detalii despre intriga urmatorului sezon al acestui serial fantasy extrem de popular, un teaser lansat la sfarsitul anului 2015 sugereaza faptul ca sezonul al saselea va oferi telespectatorilor o explicatie si, totodata, o completare a unui moment dramatic din sezonul al cincilea, cand unul dintre personajele principale ale serialului - si unul dintre preferatii fanilor -, Jon Snow, interpretat de actorul Kit Harington, a fost injunghiat de subalternii sai din Rondul de Noapte.

Sezonul al saselea va marca, de asemenea, revenirea personajului Bran Stark, interpretat de Isaac Hempstead, care nu a mai aparut in serial din sezonul al patrulea.

Printre personajele noi care vor aparea in noul sezon se vor afla Three-Eyed Raven, jucat de Max von Sydow, si Dickon Tarly, interpretat de Freddie Stroma.

Actorul Ian McShane va debuta si el in al saselea sezon din "Game of Thrones", intr-un rol care nu a fost deocamdata dezvaluit.

Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienta din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori.

De asemenea, "Urzeala tronurilor" a fost cel mai piratat serial TV in anul 2015.