Kiss TV Music SRL, compania ce opereaza posturile din reteaua Kiss, intentioneaza sa lanseze canalele Magic TV si Rock TV, pentru care a solicitat licenta audiovizuala. Fosta sefa a postului Pro TV International, Doina Gradea, va lucra, potrivit Paginademedia.ro, in regim de colaborare cu Stirile TVR.

  • ​Grupul elen Antenna, ce detine in Romania posturile radio din reteaua Kiss si televiziunea Kiss TV, urmareste sa lanseze doua noi posturi TV, Magic TV si Rock TV. In acest sens, compania care opereaza licentele posturilor Kiss in Romania, Kiss TV Music SRL, a cerut CNA doua licente audiovizuale prin retele de comunicatii electronice. Solicitarea va fi analizata marti de Consiliu.
  • Fosta sefa a postului Pro TV International, Doina Gradea, va lucra pentru Stirile TVR, potrivit Paginademedia.ro. Sursa scrie ca aceasta a semnat un contract de colaborare, iar Irina Radu, director general interimar al TVR, arata ca Doina Gadrea il consiliaza pe Claudiu Lucaci, directorul Stirilor de la Televiziunea publica, "in diagnoza situatiei din departament", fiind vorba mai precis despre organizarea departamentului. Doina Gradea a lucrat la Pro TV timp de pana in 2014, fiind mai intai asistenta personala a lui Adrian Sarbu, apoi director de Corporate Affairs al companiilor din grup, iar intre 2004-2014 a condus Pro TV International.