CNA a aprobat, marti, o noua sigla a postului Pro TV, care va ramane alb-negru si va fi semitransparenta. Tot azi, CNA a aprobat licente audiovizuale prin cablu pentru doua noi posturi, Magic TV si Rock TV, in portofoliul grupului elen ce mai detine Kiss TV, Kiss FM, Rock FM si Magic FM.

  • Pro TV isi schimba si sigla, dupa ce, anul trecut, a schimbat grafica Stirilor si cea a materialelor de promo. Viitoarea sigla, ce a primit marti aprobarea CNA, este alb-negru si semitransparenta, postul renuntand complet la culorile folosite pana acum. Potrivit Paginademedia.ro, care prezinta noua grafica, este cea mai importanta modificare de la lansarea postului in 1995, anterior sigla Pro TV fiind modificata usor in momentul lansarii Pro TV HD.
  • CNA a acordat, marti, doua licente audiovizuale prin cablu pentru posturile Magic TV si Rock TV, posturi cu tematica muzicala si care ar urma sa se lanseze in prima parte a anului si sa promoveze artisti romani, potrivit Mediafax. Licentele au fost acordate societatii Kiss TV Music SRL, controlata de grupul media Antenna din Grecia, ce mai detine in Romania posturile Kiss TV, Kiss FM, Rock FM, Magic FM si One FM. Echipa care se va ocupa de lansarea celor doua posturi este aceeasi cu cea care se ocupa de brandurile deja existente - Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Romeo Repta, Daniel Klinger. Investitia initiala pentru lansarea celor doua canale este estimata la 30.000 de euro.