Jurnalista Madalina Puscalau revine la televiziune publica din 25 ianuarie, dupa o pauza de aproape 10 ani, urmand sa modereze editia de miercuri a emisiunii "Prim-plan" de la TVR 1.

Madalina PuscalauFoto: TVR

"Ma bucur sa-i pot anunta pe toti cei care asteapta revenirea mea in televiziune ca incep colaboarea cu Televiziunea Romana. Este un pas bine chibzuit, care exprima dorinta de a oferi experienta mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru ca am incredere in potentialul ei si pentru ca vreau sa ajut echipa. In plus, cred ca TVR este tribuna perfecta pentru emisiuni de calitate, unde pot sa contribui la mai buna informare a telespectatorilor si deloc la promovarea senzationalului.

In primul rand vreau sa promovez in emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar ca au ceva de spus, dar care vor sa se si implice in a schimba ceva. Ii astept, asadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o editie speciala, in aceasta miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Imi doresc, asa cum i-am obisnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice si interactive, asa ca voi fi foarte atenta la mesajele publicului. Voi prelua in direct intrebarile si comentariile telespectatorilor", a declarat Madalina Puscalau.

Madalina Puscalau a moderat in noiembrie 2014 dezbaterea finala a candidatilor Klaus Iohannis si Victor Ponta pentru alegerile prezidentiale. Si-a inceput munca in televiziune in 2004, ca reporter/corespondent politic la Departamentul Stiri al B1 TV. A continuat la Departamentul Stiri al TVR, tot ca reporter/corespondent politic, in perioada 2005 - 2006. Apoi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator stiri si realizator talk-show politic la B1 TV.

De luni pana joi, dupa Telejurnal, TVR 1 transmite un program de dezbateri si analize privind principalele subiecte ale zilei. Mihai Radulescu va fi moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci va aduce invitati la Prim-plan marti, Madalina Puscalau se va ocupa de dezbaterilor de miercuri, iar joi, Alina Stancu va incheia seria emisiunilor Prim-plan a saptamanii, precizeaza TVR.