Antena Group, operatorul Antena 1, Antena Stars si Euforia/Happy Channel, a depus la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cereri de inregistrare a catorva marci la inceputul acestui an, scrie Mediafax.

Patru dintre ele reprezinta variatii pe tema "My" ("al meu", in engleza): M.Y. (Mission:You), M.Y. TV, MY TV, My Heart Television. Acestora li se adauga "Chefi la cutite", "Bravo Romania" si "Dreptul la fericire".

Broadcasterii din Romania inregistreaza la OSIM, de regula, marci legate de programe TV sau noi posturi de televiziune, pentru protejarea lor. Unele din proiecte se concretizeaza in timp, altele raman in aceeasi faza.

Conform unor surse din companie, Antena Group lucreaza in momentul de fata doar la unele din proiectele legate de aceste marci. Grupul a mai inregistrat pe Internet si domenii aferente marcilor, ca "Bravoromania.ro", "Dreptullafericire.ro" si "Chefilacutite.ro".

Anterior, Antena Group a anuntat achizitia formatului "Game of Chefs", un cooking game show cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, fosti la "Master Chef" si "Iadul bucatarilor".

Formatul, creat de ITV Studios, a fost difuzat in Israel si Germania si, spre deosebire de alte show-uri culinare, ii pune in competitie si pe chefii celebri, lucru care se suprapune peste formula "Chefi la cutite".