Carmen Lixandru, CEO MediaCom Romania, se retrage din agentia de media pe care a condus-o in ultimii noua ani, a anuntat joi compania. Motivele invocate sunt "de ordin personal". Conducerea MediaCom va fi preluata, interimar, de Madalina Bodea, account director, alaturi de Costin Mihaila, managing director EMEA al retelei de media.

Carmen LixandruFoto: MediaCom Romania

Potrivit agentiei, succesorul lui Carmen Lixandru va fi anuntat in scurt timp, ea urmand sa ramana alaturi de echipa pentru o perioada de tranzitie. Potrivit lui Nick Lawson, CEO MediaCom EMEA, procesul de recrutare a succesorului a fost demarat deja.

Carmen Lixandru:

  • "La baza acestei decizii stau motive de ordin personal, sunt cateva proiecte pe care vreau sa le fac si pentru care nu am gasit pana acum timpul necesar. Sunt foarte legata de MediaCom, e un loc unde mi-am petrecut ultimii 9 ani, am foarte multi prieteni aici, oameni cu care lucrez de foarte mult timp si carora le multumesc pentru tot ce am facut impreuna. Voi ramane in companie cu aceleasi atributii pana la sfarsitul lunii februarie pentru a asigura o buna tranzitie si posibil si dupa aceasta data pana la definitivarea intregului proces".

Lixandru a preluat in ianuarie 2007 conducerea acestei agentii, ce face parte din reteaua internationala detinuta de conglomeratul global de comunicare WPP.