Jurnalistii Antena 3 au reluat, marti seara, discursul "abuzului ANAF", in emisiunea "Sinteza Zilei", moderata de trioul Mihai Gadea - Adrian Ursu - Radu Tudor. Sabina Iosub a transmis dintr-un studio improvizat la Bruxelles. Somatia ANAF de evacuarea a sediului Antenelor a fost prezentat drept "un abuz", dezbatut atat de parlamentul de la Bucuresti cat si de cel de la Bruxelles.

Sinteza ZileiFoto: captura Antena 3

"Miza nu cred ca suntem noi. Miza sunteti voi", a deschis Mihai Gadea emisiunea de marti seara, reluand descrierea evenimentelor de luni si denuntat "un desant".

"Peste 8 milioane de oameni ingrijorati de atacul asupra Antenelor", a anuntat Antena3, iar Gadea si Ursu au vorbit despre audientele din ziua de luni si "valul de sprijin" popular.

Directorul Antena 3 Mihai Gadea a afirmat ca "azi am inceput sa imi fac bagajele, sa strang de la mine din birou".

Antena 3 titreaza "Parlamentele de la Bucuresti si Bruxelles dezbat abuzurile din Romania". Europarlamentarul Norica Nicolai, prezenta in studioul de la Bruxelles, a afirmat ca i-a scris presedintelui Comisie Europene, Jean Claude Junker, solicitandu-i sa ia o pozitie fata de situatia Antenelor.

La finalul emisiunii, prelungite pana la ora 1:00, Gadea i-a invitat pe telespectatori sa isi arate solidaritatea purtand cu ei la vedere, lipite de geamul masinii, imagini cu logo-ul Antena 3 si mesajul "Antena3 e si aici"