Site-ul noii agentii de stiri News.ro, la care lucreaza o parte din fosta echipa de la Mediafax, functioneaza online incepand de luni. Stirile de pe noul site sunt "la liber" timp de o saptamana, dupa care fluxul va putea fi accesat in varianta demo, timp de o luna, iar apoi contra cost, anunta Pagina de media.

News.roFoto: News.ro

"Vom lansa toate serviciile agentiei de presa News.ro pe 29 februarie, astfel ca, pentru a accesa in continuare nelimitat stirile noastre pana la 31 martie 2016, te invitam sa ne soliciti un cont demo", se anunta pe site-ul agentiei.

In luna ianuarie, mai multi jurnalisti din echipa Mediafax au parasit agentia de stiri pentru a se alatura unui nou proiect dezvoltat de Orlando Nicoara, fost general manager al Mediafax Group.

Redactia este condusa, din functia de director editorial, de catre Dana Curcea (fost redactor-sef Mediafax) si, din functia de redactor-sef, de catre Mona Hera (fost redactor-sef Mediafax in ultimul an). Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro. Agentia este condusa de catre Cristian Dimitriu, din functia de director general (fost director editorial Mediafax Group si, in perioada 2007-2011, director general Mediafax).