Monica Stoicescu, TV Sales Director Antena Group, pleaca din grupul Intact, dupa 15 ani in care a lucrat la televiziunile detinute de familia Voiculescu, informeaza Paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, Stoicescu si-a anuntat plecarea din trust intr-un mesaj trimis colaboratorilor:

"Dumas a scris "Dupa 20 de ani", eu sunt mai modesta, va scriu dupa 15.

Vine o zi cand iti golesti sertarele, iti strangi amintirile, te imbratisezi cu oamenii dragi din preajma ta si iti promiti ca o sa va vedeti la o cafea. Fix asa voi face si eu!

Nu o sa va scriu faza aia cu "noile provocari" pentru ca am citit-o de atatea ori in ultimii ani si suna a sablon de pensionare (ceea ce nu este cazul meu)

In schimb, o sa va multumesc pentru toate reusitele noastre, pentru zilele in care m-ati facut sa rad sau ati avut o vorba buna pentru mine si fiti siguri ca "totul va fi bine!"

Voi aveti treaba, asa ca nu va mai retin si va zic "vant la pupa" in tot ceea ce vreti sa faceti bun si frumos, imi pare bine ca v-am intalnit si cu siguranta ne vom revedea!"

Contactata de Paginademedia.ro, Monica Stoicescu a declarat ca a fost "o despartire cu acordul partilor". Intrebata care este motivul plecarii din trust, ea a aratat ca: "Vreau sa fac foarte multe lucruri personale si aveam nevoie de o perioada sabatica". Intrebata de asemenea ce va face in continuare, Stoicescu a precizat ca nu a luat inca o decizie.