Postul de televiziune Realitatea TV si-a lansat canal propriu pe YouTube, la adresa www.youtube.com/realitatea. La nivel international, alte posturi de televiziune, precum BBC, CNN, CBS, Euronews, Skynews, RAI si France 24, detin canale pe YouTube.

YouTube este liderul platformelor video online si principala destinatie de internet unde utilizatorii din întreaga lume pot urmari si încarca clipuri video. La adresa mentionata, acestia vor putea sa vizioneze cel mai important continut al postului, dar si sa trimita comentarii referitoare la materialele video urmarite, sa le dea note, sa le recomande prietenilor si sa încarce propriile clipuri video. Canalul Realitatea TV de pe YouTube va include si un link catre site-ul postului de televiziune.

Postul Realitatea TV face parte din grupul de presa Realitatea - Catavencu, alaturi de posturile de televiziune The Money Channel si Romantica, reteaua Radio Guerrilla, radio Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile "Academia Catavencu", "Business Standard", "Cotidianul", "Le Monde Diplomatique" si "Money Express".