Intact Media Group anunta, intr-un comunicat, ca va contesta decizia de astazi a Curtii de Apel in dosarul de santaj Antene-RCS. Grupul lui Dan Voiculescu nu comenteaza in niciun fel verdictul, dar transmite prin comunicat o serie de mesaje ce par sa fie adresate mai mult clientilor de publicitate si altor parteneri comerciali. Mesaje pozitive similare sunt transmise si intr-o nota transmisa de Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu angajatilor Antena TV Group.

Comunicatul integral emis de Intact Media Group

Bucuresti, 12.05.2016 - Intact Media Group a luat act de decizia Curtii de Apel de astazi, 12 mai 2016. Vom contesta hotararea instantei, convinsi fiind de justetea probelor noastre.

Aflat in cel de-al douazecisicincilea an de existenta, Intact Media Group, cel mai mare business romanesc de media, este mai solid ca niciodata. Grupul este perfect capabil sa sustina toate proiectele in care s-a angajat si sa dezvolte altele noi. Unul dintre acestea este investitia in tehnologia HD, in care va fi disponibila transmisia tuturor canalelor TV Intact, incepand cu luna septembrie 2016. O alta zona cheie in dezvoltarea strategica a grupului este expansiunea digitala, in care se vor investi 10 milioane de euro in perioada urmatoare.

In acest moment, Intact Media Group este, prin platformele sale, principalul furnizor de continut media la nivel national, cu un ritm constant de investitii. La inceputul anului am lansat canalul Happy Channel, care in scurt timp si-a dublat cota de piata. Portalul "lajumate.ro" a devenit, rapid, unul dintre cele mai importante site-uri de anunturi din tara, iar relansarea cotidianului "Jurnalul National" releva angajamentul nostru si in zona de print. Rezultatele de audienta vin sa valideze strategia de dezvoltare: in primul trimestru al anului, televizunile din grup s-au apreciat pe publicul tanar si performeaza mult mai bine pe targetul 18-49 urban. De exemplu, luna aprilie a adus o crestere de 18% a cotei de piata a Antenei 1 in Prime Time, datorita consistentei emisiunilor de divertisment din grila de primavara si a fidelitatii publicului nostru.

Intentionam sa mentinem acelasi ritm de crestere sustinut si multumim publicului si partenerilor nostri pentru loialitate si sustinere.

Ramanem aproape.

UPDATE Mesajul intern al conducerii Antena Group:

Dragi colegi,

Dorim sa va raspundem la cateva intrebari pe care probabil le aveti in legatura cu ziua de astazi.

1. Decizia din acest dosar nu este definitiva si va fi atacata in apel.

2. Bunul mers al activitatii companiilor din grup nu este afectat. Este o provocare sa demonstram in continuare profesionalismul si solidaritatea care ne caracterizeaza.

3. Anul aceasta este unul important din punct de vedere al upgrade-ului tehnologic. In luna septembrie 2016 vom trece la HD, oferind astfel telespectatorilor nostri continut la standardele cele mai inalte.

4. Ne bucuram de sustinerea si aprecierea publicului, care si-a aratat, si in acest sezon, pretuirea pentru munca voastra.

Angajamentul nostru fata de voi este acela de a merge mai departe, de a ne bucura impreuna de toate reusitele, mai mari sau mai mici si de a dovedi tuturor cat suntem de buni. Pentru ca suntem!

Cu sinceritate,

Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu