Antena TV Group a anuntat, luni, "o noua structura executiva", la cateva zile dupa ce Sorin Alexandescu, CEO al grupului, a fost condamnat in dosarul de santaj Antena-RCS&RDS. Grupul anunta ca, incepand de azi, Isabella Carmu, channel manager Antena 1, va ocupa functia de general manager al companiei, in timp ce Cristian Ionescu, channel manager Antena Stars, va avea rolul de deputy general manager. Comunicatul nu precizeaza ce se intampla pozitia lui Sorin Alexandrescu, dar reprezentantii de comunicare Intact au precizat pentru HotNews.ro ca functia de CEO s-a desfiintat si ca Alexandrescu nu va mai face parte din conducerea trustului.

Isabella Carmu si Cristian IonescuFoto: Intact Media Group

In comunicat, Sorin Alexandrescu este citat fara sa ii fie atribuita vreo functie, el aratand: "In ceea ce ma priveste, imi sustin cu toata convingerea colegii si ma voi concentra pe recursul cazului din instanta, pentru a-mi demonstra nevinovatia".

Antena TV Group reuneste posturile TV ale trustului Intact, cu exceptia Antena 3, care este operat de o companie separata.

Comunicatul Intact

Isabella Carmu si Cristian Ionescu conduc, incepand de astazi, Antena Group

Bucuresti, 16.05.2016 - Antena Group anunta o noua structura executiva efectiva de astazi, 16 mai 2016. Astfel, Isabella Carmu, Channel Manager Antena 1, va ocupa functia de General Manager al companiei, in timp ce Cristian Ionescu, Channel Manager Antena Stars, va avea rolul de Deputy General Manager.

Cei doi executivi vor coordona intreaga activitate operationala a televiziunilor parte a Antena Group (Antena1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV), precum si a platformelor digitale ale companiei.

"Isabella si Cristi cunosc foarte bine organizatia, fiind doi dintre oamenii care au crescut odata cu acest business. Antena Group are un sistem de management foarte eficient. Am certitudinea ca intreaga echipa stie foarte bine ceea ce are de facut pentru a oferi publicului si partenerilor cele mai bune rezultate. In ceea ce ma priveste, imi sustin cu toata convingerea colegii si ma voi concentra pe recursul cazului din instanta, pentru a-mi demonstra nevinovatia", a declarat Sorin Alexandrescu.

Isabella Carmu este de aproape 19 ani in grupul Intact, incepandu-si cariera in cadrul departamentului de Programe al Antenei 1. A fost numerosi ani director de achizitii, iar din 2012 ocupa functia de Channel Manager Antena1.

Cristian Ionescu are, la randul sau, un parcurs indelugat in Grup, de peste 20 de ani. A debutat in zona de print, alegand apoi Stirile TV si evoluand de la rolul de reporter, sef sectie, editor, producator general pana la cel de redactor sef al Observatorului. In 2014, a devenit managerul retelei teritoriale a grupului, iar din 2008 coordoneaza echipa care realizeaza emisiunile "Acces Direct" si "Un show pacatos" de la Antena1. In 2013, a relansat postul Antena Stars si a impus pe piata una dintre cele mai urmarite platforme online dedicate lumii celebritatilor - spynews.ro.

Antena Group cuprinde televiziunile Antena 1, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV, precum si operatiuni digitale. La nivel national, 9.684.000 de telespectatori au urmarit, in medie, timp de cel putin un minut, programele acestor televiziuni, pe parcursul intregii zile, in primul trimestru 2016, in timp ce portofoliul Digital Antena Group a avut, in luna aprilie, peste 50 de milioane de afisari si 9 milioane de unici.