Agentia de presa Rompres se adauga furnizorilor de stiri din portalul serviciului i-mode, dezvoltat in Romania de Cosmote, in urma unui acord semnat de cele doua companii. Astfel, utilizatorii i-mode pot citi pe telefonul mobil stiri interne si internationale, din toate domeniile de activitate.

Accesul este gratuit timp de o luna de la lansarea serviciului, iar pagina se regaseste in sectiunea „stiri si Vreme” a portalului i-mode, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Pe langa stiri sportive, culturale, economice si de divertisment, pagina Rompres, dimensionata pentru serviciul i-mode, include si informatii meteo, topul celor mai importante stiri si o sectiune cu stiri in limba engleza.

Rompres completeaza oferta furnizorilor de stiri existenti in portalul i-mode, alaturi de CNN, Euronews, Mediafax si NewsIn.

"Rolul agentiei de presa este de a reflecta prompt si obiectiv, ceea ce este realitatea. Rompres este referinta de credibilitate pentru orice eveniment major din Romania si din lume", spune Argentina Traicu, director general-adjunct al Rompres.