Chris Evans a anuntat ca si-a dat demisia de la emisiunea Top Gear dupa un singur sezon, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, in care spune ca "si-a dat toata silinta, insa nu a fost de ajuns", dupa ce mai multi s-au declarat nemultumiti de prezentator, relateaza BBC, citat de Mediafax.

Evans paraseste Top GearFoto: youtube.com

"Cred ca demisia mea e singurul lucru bun pe care pot sa-l fac pentru a sluji intereselor show-ului", a mai precizat Chris Evans in mesajul publicat pe Twitter, in care isi anunta demisia din echipa emisiunii Top Gear.

Demisia lui Evans vine in urma scaderii rating-ului emisiunii. Chris Evans s-a alaturat echipei de la Top Gear, dupa plecare lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May.

Fanii nu au fost foarte incantati de noua echipa de prezentatori, in special de Chris Evans si se pare ca nici Matt LeBlanc, vedeta din Friends, nu-l suporta pe Evans si a amenintat ca va renunta la show, daca producatorii nu-l concedieza pe Evans, potrivit Uproxx.com.

Chris Evans a declarat ca isi va onora celelalte angajamente, inclusiv prezentarea emisiunii matinale de la BBC Radio 2. "Pe frecventa inainte cu Radio 2, CarFest, Children In Need, 500 Words si tot ceea ce ne-am putea dori in viitor,", a mai scris prezentatorul in mesajul publicat pe Twitter.

Intr-o declaratie pentru BBC, acesta a adaugat: "Nu am lucrat niciodata cu o echipa mai implicata si mai motivata decat echipa cu care am lucrat in ultimele 12 luni. Raman un mare fan al emisiunii, ca intotdeauna, asa cum voi ramane si in viitor." Nu se stie daca ceilalti prezentatori se vor intoarce pentru urmatoarele serii ale emisiunii.

Potrivit Business Magazin, se spunea despre Evans ca este tiranic si ca este o persoana foarte dificila, iar oamenii nu mai vor sa lucreze cu el.

LeBlanc este cam singurul din noua echipa Top Gear care a avut lipici la public.

Inainte de acesta, un producator executiv a renuntat la show din cauza comportamentului lui Evans.

Rating-ul emisiunii a scazut, dar Top Gear este inca un show bun pentru BBC, declara producatorii.