Actrita Tily Niculae se alatura, de la inceputul lunii septembrie, redactiei Itsy Bitsy FM unde va realiza emisiuni pentru parinti in cadrul noii grile. Tily Niculae va oferi, alaturi de Andreea Marin, Simona Dragomir si Ruxandra Rusan informatii utile parintilor despre timp de calitate alaturi de copil, sanatate, educatie si psihologia familiei.

Tily NiculaeFoto: Itsy Bitsy

Tily Niculae este cunoscuta publicului din serialul "La bloc", din alte filme romanesti, dar si din calitate de blogger.

"Tily le va impartasi parintilor ascultatori solutii si tips&tricks aflate de la invitatii sai, specialisti in educatie si parenting, in emisiunea 'Meditatii pentru parinti'", informeaza Itsy Bitsy intr-un comunicat de presa.

Tot in septembrie incepe la Itsy Bitsy FM un nou sezon "Pretuieste viata" cu Andreea Marin. Noile emisiuni radio si online fac cunoscute povesti de viata emotionante ale unor romani care au ales sa-si impartaseasca experientele si lectiile invatate.

Ruxandra Rusan, realizatoarea emisiunii "Happy Music", este companionul perfect pentru parinti, zi de zi, intre 9:00 si 12:00.

Emisiunea "Traieste sanatos" este realizata de Simona Dragomir, care aduce sfaturi utile si usor de pus in practica, culese de la cei mai cunoscuti specialisti in sanatate.

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti, si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.