"Antena 3 infirma categoric existenta unor discutii de negociere avand in vedere o tranzactie cu un grup de investitori straini, asa cum speculeaza un site local de stiri", arata Mihai Gadea, CEO al televiziunii de stiri, intr-o pozitie oficiala prezentata luni dupa-amiaza. Dezmintirea vine in conditiile in care Stiripesurse.ro sustinuse, cu titlu de exclusivitate, ca Antena 3 s-ar afla "in negocieri pentru vanzare" cu un grup de investitori straini reprezentat de un anume prof. dr. Stylianos Syrmoglou.

Potrivit mesajului lui Gadea, este vorba despre informatii "total opuse realitatii, fiind lansate impotriva oricaror principii jurnalistice, fara a fi verificate".

Materialul Stiripesurse.ro a fost preluat, pe parcursul zilei, de nenumarate alte site-uri si bloguri romanesti.

Pozitia Antena 3, integral:

"Antena 3 infirma categoric existenta unor discutii de negociere avand in vedere o tranzactie cu un grup de investitori straini, asa cum speculeaza un site local de stiri. Informatiile prezentate cu titlu de exclusivitate sunt total opuse realitatii, fiind lansate impotriva oricaror principii jurnalistice, fara a fi verificate.

Compania noastra doreste sa precizeze ca nu a fost contactata de niciun reprezentant al acestui site pentru un punct de vedere. In prezent, Antena 3 este implicata in procesul de mutare a studiourilor in zona Pipera, efort ce presupune atat investitii, cat si noi provocari de continut.

Suntem convinsi de discernamantul publicului, care nu cade in capcana unor asemenea fabricatii. Solicitam publicarea acestei pozitii oficiale atat pe site-ul care a generat acest neadevar, cat si pe platformele care l-au preluat.

Mihai Gadea

CEO ANTENA 3"