Mos Craciun are in acest sfarsit de an propria lui emisiune la Radio Itsy Bitsy, si orice copil poate suna in direct sa vorbeasca cu el si sa primeasca un cadou din sacul lui, anunta postul de radio pentru copii. Mos Craciun va sta la radio pana in Ajun de Craciun si ii asteapta pe copii si parinti de luni pana vineri de la 20:00 la 21:00. Copiii suna, vorbesc cu Mos Craciun si primesc un cadou.

Mos Craciun, la radioFoto: Itsy Bitsy

"Realizatorii Itsy Bitsy FM sunt primii care i-au dat deja scrisori cu dorintele lor lui Mos Craciun: Bitsy vrea o bicicleta pliabila, Itsy vrea Luna de pe cer, dar se multumeste si cu un inelus roz, Zapa vrea o agenda care sa nu se termine niciodata, Ruxandra Rusan vrea ochi si minte multa ca sa se poata bucura de viata ei frumoasa, Tily Niculae vrea sanatate pentru toata lumea si Simona Dragomir vrea in plus dragoste, noroc si prosperitate", arata postul de radio.

Brandul ITSY BITSY include postul de radio pentru parinti si copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.