Dorin Chiotea, realizatorul matinalului de la Realitatea TV, a fost suspendat de pe post "pe timp nelimitat", dupa ce a apreciat transmisia Antenei 3 de 1 Decembrie, scrie paginademedia.ro.

"Pe 1 decembrie, la ora 11, am postat pe Facebook citeva rinduri in care am apreciat transmisia Antenei 3. Am fost sunat de Eduard Pastia si mi-a spus ca sint suspendat de pe post din cauza postarii mele", a declarat Chiotea, pentru Tolo.ro.

"Mi-a dat un sms ieri Edward Pastia, care e director executiv. Mi-a spus ca nu mai pot aparea pe post din cauza postarii mele de pe Facebook unde am laudat transmisia Antenei 3 de Ziua Nationala. Apoi m-a sunat si am vorbit la telefon. M-a asigurat ca decizia e a lui. Seara mi-a zis ca e decizia lui Cozmin Gusa. Gusa nu mi-a raspuns la telefon", a precizat acesta.

Chiotea afirma ca nu isi explica aceasta decizie: "Nici un fel de explicatie logica.Nu poti explica asa ceva unui om care are peste doua decenii in presa, asa cum sint eu. De fapt, nu e vorba doar de mine aici. Nu poti trata asa nici macar un copil care intra acum in presa! Ce exemplu dam celor din jur, unor tineri care se angajeaza acum in redactie? Daca Antena 3 si-a facut bine treaba nu inseamna ca asta e o degradare a ceea ce am facut noi, la Realitatea. E ca in fotbal: unii joaca mai bine intr-o zi, nu inseamna ca tu esti slab!"

Edward Pastia, contactat de de Tolontan, a recunoscut ca l-a suspendat pe Chiotea.

"Echipa Realitatea face eforturi zi de zi ca sa asiguram activitatea acestui post. Postarea lui Dorin Chiotea este deplasata. Nu e colegiala."

"Cand te referi la Antena 3 e normal sa pui si o propozitie despre cum a fost transmisia Realitatea TV", a mai subliniat Pastia.