Prestatia corecta a lui Ciolos in studoiul Antenei 3 in fata lui Mihai Gadea nu a fost pe placul vedetelor trustului care l-au balacarit pe premier in studio imediat dupa interviu.

Mircea BadeaFoto: HotNews / DP

Mircea Badea a dus insa limbajul la un cu totul alt nivelpe blogul personalintr-o postare greu de trecut cu vederea: "M-am decis cu votul dupa afirmatia mocirloasa a japitei Cilos... Un singur lucru totusi astept: sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru".

Dacian Ciolos a fost invitat marti seara la Antena 3, in emisiune Sinteza Zilei. Mihai Gadea a inceput emisiunea reluand declaratiile lui Dacian Ciolos privind "coborarea in mocirla". Gadea l-a atacat permanent pe Ciolos, l-a chemat in ajutor si pe Adrian Ursu, dar premierul a venit in emisiune pregatit cu exemple de stiri diifuzate de Antena 3 despre masurile luate de Guvernul sau pe care premierul le-a catalogat drept minciuni. "Uitati, <> Cand am taiat salarii? <>. Cand am vandut vreo bucata din port? <>. Nu numai ca nu am taiat, dar am corectat. <>". Finalul emisiunii: Ursu tipa ca Ciolos minte, Gadea incearca cu disperare sa aiba ultimul cuvant, iar Ciolos spune ca nu a jigniti niciodata telespectatorii, jurnalistii, dar nu poate sa nu taxeze minciunile care s-au spus despre guvernul sau.