Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) isi exprima nemultumirea fata de suma alocata societatii in proiectul de buget pentru anul 2017 si transmite ca se afirma "pe nedrept" ca radioul public a primit finantare cu 98% mai mare, potrivit News.ro.

"Se afirma pe nedrept ca bugetul SRR a crescut cu 98%. Bugetul a scazut de la 415 de milioane de lei la 383 de milioane. Suma alocata de la bugetul de stat a crescut, pentru ca a disparut taxa, dar nu am primit cele 420 de milioane anuntate si asumate de Liviu Dragnea atunci cand a initiat legea de eliminare a taxelor, intre care si cea radio-TV", a transmis Maria Toghina, membru al Consiliului de Administratie, pentru News.ro.

Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) primeste, potrivit noului proiect al bugetului de stat pentru 2017 al guvernului Grindeanu publicat vineri, 383 de milioane de lei.

Suma de 383 de milioane de lei alocata de la bugetul de stat, la Titlul 55 "Alte transferuri", va acoperi cheltuielile de functionare ale SRR, ce decurg din angajamente legale incheiate in anul 2017, precum si din angajamentele legale deja asumate, incheiate si/sau aflate in derulare, conform prevederilor legale.