Realizatoarea emisiunii Esential de la Antena 3 paraseste postul de stiri al Intact, iar fostul jurnalist devenit politician Tudor Barbu revine in media, urmand sa-l inlocuiasca pe Nelu Barbu la B1 TV, potrivit Paginademedia.ro.

  • Sursa citata scrie ca azi a fost ultima zi a Alinei Petrescu la pupitrul emisiunii Esential al Antena 3. Ea si-a luat la revedere la finalul editiei, insotita de colegi care afisau mesaje printate precum "De suparare, Basescu a baut apa azi..." sau "Petrasco, te duci sa castigi bani din meditatii?" Alina Petrescu, ex-TVR, ex-Euronews, lucreaza la Intact din 2006, inclusiv in ipostaza de prezentatoare a Observatorului Antena 1, pentru scurt timp in 2010.
  • La B1 TV, ziaristul devenit politician Tudor Barbu (ex-TVR, ex-OTV, fost parlamentar PPDD si PNL) ii va lua locul lui Nelu Barbu, urmand sa prezinte emisiunea "Se intampla acum" intre 18.00-19.30, scrie Paginademedia.ro. El vine la postul de stiri dupa ce Nelu Barbu a trecut in echipa ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Alexandru Petrescu. Potrivit sursei citate, Tudor Barbu a parasit PNL.