Emisiunea Bingo Uniplay Show, care urma sa fie difuzata duminica de Antena 1, a disparut din grila postului tv, scrie Pagina de Media. Organizatorul Uniplay a anuntat in urma cu doua zile ca emisiunea nu se va mai difuza, intrucat se lucreaza la "introducerea in platforma a unui nou produs". Totodata, organizatorul a anuntat ca emisiunea ar reveni dupa data de 1 mai. Hotnews.ro scria, pe 12 aprilie, ca mai multi castigatori ai jocului difuzat de Antena 1 s-au declarat "tepuiti", neprimindu-si premiile.

Uniplay cu Tociu si PaladeFoto: Captura Uniplay.ro

Contactat de Paginademedia.ro, Romica Tociu, unul dintre prezentatorii show-ului de pe Antena 1, a declarat ca duminica a fost informat de cei de la Antenei 1, televiziune cu care Tociu si Palade au contract, ca emisiunea nu se va mai tine: "Si pe noi ne-a anuntat astazi Antena ca nu se joaca. Noi tinem legatura numai cu Antena, nu stim ce fac cei care au jocul. Am inteles ca schimba o platforma de joc", a explicat pentru Paginademedia.ro Romica Tociu.

Pe site-ul jocului de bingo s-a anuntat miercuri, pe 19 aprilie, ca nu se mai vand bilete de joc, intrucat se lucreaza la "introducerea in platforma de vanzari a unui nou produs si pentru a evita pierderi de bani din partea jucatorilor in perioada de testare a noii platforme, am decis ca vanzarile de cartoane Bingo sa fie sistate pana in momentul in care platforma este perfect functionala."

Doua zile mai tarziu, vineri, pe 21 aprilie, pe site-ul Uniplay s-a anuntat ca show-ul din aceasta saptamana nu va mai fi pe Antena 1, urmand sa revina dupa data de 1 mai.

Anuntul Uniplay, din 21 aprilie: "Monte Calm Play S.R.L., organizatorul jocului de noroc Uniplay Bingo Tv, doreste sa anunte participantii la jocul de Bingo Tv ca pana la data de 25 aprilie 2017 nu se efectueaza vanzari de cartoane Bingo. Ne dorim sa imbogatim experienta de gambling si divertisment a jucatorilor nostri alaturi de Uniplay Show, si astfel va informam ca emisiunea Uniplay Show va fi reluata dupa data de 1 mai 2017."

Hotnews.ro scria pe 12 aprilie ca mai multi castigatori ai jocului de tip bingo Uniplay s-au plans ca, desi au trecut luni de zile, organizatorii nu le-au decontat premiile sau le-au decontat doar partial. Compania care produce jocul - condusa de aceiasi oameni aflati si in spatele vechilor jocuri bingo de la Antena 1, confruntate in mod repetat cu probleme - sustinea atunci ca ar fi onorat majoritatea platilor si ca intarzierile la plata, acolo unde exista, au ca motiv "echipa in curs de consolidare". Antena 1 spunea ca nu are nicio responsabilitate, in timp ce CNA, for care esueaza de ani de zile sa lamureasca problemele legate de acest tip de emisiuni-joc de noroc, nu a avut nicio reactie in acest caz.

Uniplay Show este urmasul emisiunii Super Bingo Metropolis, care a fost difuzat tot la Antena 1. Emisiunea a debutat in decembrie 2016, cu Horia Brenciu si Diana Munteanu prezentatori si prorgramata duminica in prime-time. Ulterior, a fost mutata de la 17.00, tot duminica, in contextul audientelor dezastruoase, care a pus Antena 1 chiar si pe locul sase. In acelasi context, Horia Brenciu a fost inlocuit de cuplul Romica Tociu - Cornel Palade.