CNA a sanctionat postul Romania TV cu o somatie pentru difuzarea unei informatii inselatoare referitoare la cutremure. Marius Tuca a iesit din actionariatul Smart FM. Madalin Ionescu isi anunta plecarea de la Wowbiz/Kanal D.

  • CNA a ales din nou sa sanctioneze cu o simpla somatie postul Romania TV pentru difuzarea unei informatii inselatoare. Este vorba despre o burtiera in care era anuntat un "mare seism care poate lovi Romania", dar si un "val de cutremure in cateva ore". Dupa cum noteaza Paginademedia.ro, "valul" respectiv nu urma sa vina, ci, dupa cum telespectatorii aflau intr-o stire separata, se petrecuse deja, sub forma unor seisme de intensitate redusa petrecute in zona Vrancea.
  • Marius Tuca a iesit din actionariatul societatii care opereaza postul Smart FM, Radio Smart SRL, locul sau fiind preluat de fiica lui, Daria Ana Tuca, potrivit documentatiei depuse la CNA, citata de Paginademedia.ro. Societatea a primit somatie pentru ca si-a modificat actionariatul fara acordul Consiliului.
  • Realizatorul Madalin Ionescu paraseste, dupa cinci ani, emisiunea tabloida Wowbiz de la Kanal D, dupa cum a anunta el pe Facebook. Potrivit lui Ionescu, editia din 8 iunie va fi ultima pe care o prezinta, el urmand sa isi ia concediu si sa-si reia activitatea "dupa o perioada de cateva luni sau poate mai mult".