Publicatia americana Rolling Stone, care in noiembrie implineste 50 de ani, este scoasa la vanzare, potrivit Variety, care citeaza un interviu acordat de fondatorul revistei, Jann Wenner, cotidianului New York Times.

Dupa ce, anul trecut, a vandut o participatie de 49% companiei din Singapore Bandland Technologies, Variety a anuntat ca este in cautarea unui cumparator pentru majoritatea actiunilor, "pentru a pozitiona cat mai bine brandul, asa incat acesta sa creasca pe viitor".

  • In interviul pentru NY Times, Jann Wenner a spus ca doreste un cumparator "cu foarte multi bani", avand in vedere ca "Rolling Stone a jucat un rol important in istoria vremurilor noastre, din punct de vedere social, politic si cultural. Vrem sa pastram aceasta pozitie".

Wenner Media, compania care publica revista, mai avea in portofoliu revistele US Weekly si Men's Journal. Sursa citata aminteste ca, in aprilie a.c., American Media Inc. (ce editeaza, intre altele, National Enquirer si Star) a cumparat Us Weekly pentru 100 de milioane de dolari, o treime din cat platise Wenner catre Disney, acum 11 ani, pentru o participatie de 50% in aceasta revista. In aprilie, tot American Media a cumparat Men's Journal.