​Tom Standage, deputy editor si digital strategist la The Economist, vine la Bucuresti in octombrie, pentru a fi gazda discutiei cu Steve Wozniak, cofondatorul Apple, in cadrul Conferintei Globale IAA ce va avea loc in perioada 24-25 octombrie, potrivit unui anunt al IAA Romania, organizatorul evenimentului.

Tom StandageFoto: IAA Romania

Standage s-a alaturat echipei The Economist in 1998 in calitate de corespondent pe teme de stiinta si, de atunci incoace, a detinut pozitii de business editor si digital editor. Este autorul a 6 carti printre care

"Writing on the Wall" (2013), "The Victorian Internet" (1998) si "A History of the World in 6 Glasses" (2005). A studiat ingineria si computerele la Universitatea din Oxford si a lucrat pentru publicatii ca New York Times, Daily Telegraph, Guardian si Wired. Este pasionat de importanta culturala si istorica a internetului si a erei digitale.

In cadrul Conferintei Globale ce va avea loc la Bucuresti, Tom, in dialog cu Steve Wozniak - unul dintre pionierii erei digitale si invitat special al Conferintei - vor dezbate subiecte de maxim interes pentru pasionatii de creativitate, comunicare tehnologie si inovatie.

Conferinta Globala IAA va avea loc la Opera Nationala Bucuresti in perioada 24 si 25 Octombrie 2017 si este organizata de IAA Romania in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural ARCUB.

Biletele se pot cumpara pe site-ul www.creativity4better.com.

Organizata sub tema "Creativity can Change the World", Conferinta Globala IAA aduce la Bucuresti in 24 si 25 Octombrie peste 20 de vorbitori de talie mondiala, din toate colturile lumii, impreuna cu Steve Wozniak - co fondatorul Apple.